Innlegg

Viser innlegg fra januar, 2016

En rødhåret sjarmør

Bilde
Her er dagens sjarmør. En flott rødhåret liten kar som heter Erik.  Jeg har hatt æren av å fotografere søsknene hans også. Men familien var selvsagt ikke komplett uten minstemann :-)

Vinneren :-)

Bilde
Da jeg flyttet inn i nytt studio før jul - hadde jeg en liten konkurranse. Vinneren ble Marte Isdal. Hun fikk fotografering i premie. Og når man har en søt datter som Oda Marie, var det vel gitt hvem som skulle fotograferes. Sånn ble det.

Fine Ea

Bilde
Før - i gamle dager var det konfirmantfotografering i april, mai og juni. Men i de siste årene har de fordelt seg gjennom hele året. Jeg liker ungdom, og jeg synes det er trivelig at de kommer til alle årstider. Dette er Ea fra Skaun, en vakker ungdom som ble konfirmert i fjor.

Ikke jul uten disse

Bilde
Dette trekløveret er av mine mest trofaste kunder. I mange år har de kommet omtrent samtidig som adventspynten har kommet opp. Jeg tror ikke det blir jul uten dem, og heldigvis har de allerede booket time for den første adventshelga i år også. Så - for sjette gang: Her er Ina, Hanna og Ingrid.

… og så kom Ola

Bilde
For fire år siden hadde jeg besøk av  Eline . Og før jul kom en ny bestilling fra dem, Eline hadde fått en bror. Her er Ola :-) Heldigvis for meg var Eline også med. Det er stas å se ungene igjen etter en tid. Det ble noen bilder av henne også, men dette er først og fremst Ola.