Ikke bare de pur unge...

Det er sannelig ikke så mange andre yrkesgrupper som kan skryte på seg så mange blide kunder som oss fotografer. Er det rart jeg føler meg priviligert? Da er det ikke så farlig om man jobber litt på 17.mai også. Gratulerer med dagen, forresten.


Trender kommer og går - også i den fotografiske verdenen. Tidligere, da jeg startet opp, altså for veldig mange år siden :-) ...var det mest vanlig med baby, konfirmant, bryllup og familiebilder. Nå kommer folk hit i alle anledninger, festkledd eller i hverdagsklær.
Det morsomste er at også de voksne kan være lekne og lattermilde, bare de føler seg trygge i omgivelsene. Tilbakemeldingen fra de fleste er at de syntes fotograferinga var en artig opplevelse. Sånt varmer et gammelt fotografhjerte.

Disse fire her var veldig hemmelighetsfulle da de kom i studio. Hele søskenflokken skulle fotograferes, og bildet skulle være en gave til foreldrenes gullbryllupsdag. På ungdommenes vis, måtte de ta en spansk en - så ikke foreldrene skulle få vite hva de pønsket på.
Men nå er gaven gitt, og jeg har fått lov til å legge ut bildene. Her er forøvrig tilbakemeldingen fra en av søskene:
Vil bare si at søsken-bildet framkalte både latter og tårer under overrekkelsen i går! Kjempesuksess! Så nå er hemmeligheten over.
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Selveste Orkdalsdrakten

Kjekk kar