Konfirmanter fotografert både inne og ute


Her i gården er det ingenting som heter ekstrabetaling for location.
Det går da så fort å stikke ut når sjansene byr seg.

Siden vi bor i Trøndelag er det ikke bestandig det går an å bare planlegge utefotografering. Og det har hendt mange ganger at vi har stått i studio, og sprunget ut mellom regnbygene.

Den dagen Ingrid var her, var værgudene like samarbeidsvillig som jenta. Vi tok først noen bilder i fjæra, men det var bare å snu på kroppen - så var vi i skogen. Ganske greit med små forhold av og til.
Og som jeg har sagt før: Her skifter konfirmantene så mye de orker - uten at det koster noe ekstra. Det er ganske interessant å se hvor mye mer avslappet ungdommene blir når de endelig kommer i hverdagsklærne.

Ingrid er fra Vikåsen i Trondheim kommune. Så hun er en av de mange som kjører relativt langt for å bli fotografert.
Håkon er skauning, så han hadde kort vei til fotografen. Dette er en kar som i likhet med mange andre gutter i den alderen - nesten bor på en fotballbane. Derfor ble han selvsagt fotografert i dress, hverdagsklær og i fotballdrakten.

Vi gikk ikke så langt for å ta utebildene denne gangen heller. Rett utenfor studio er det nemlig et flott grøntareale med flere digre trær. Dit dro vi sånn at Håkon også kunne gjøre det 99 % av konfirmantene velger, nemlig å bli fotografert litt her og litt der.
På den måten blir det også artigere å sette sammen flere motiv på takkekortene.
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Selveste Orkdalsdrakten

Kjekk kar