Familie og konfirmantbilder


Hva gjør man når man er nykonfirmert og ikke liker å bli fotografert?

Man kan liksom ikke lure seg unna mammas sterke vilje, og man ønsker jo tross alt å takke for gavene. Dessuten hadde det jo vært greit å ha et bilde på veggen også. Et som ikke så helt forferdelig ut...
Even ble fotografert med det jeg kaller "Mona Lisa-smil". På noen av bildene hadde han riktignok brede smil, sånn som på dette dressbildet.

De fleste 15-åringer føler seg mer konfortabel når de får på seg genser og dongeribukser. Men det var først da Buvikdrakten kom på - at gutten virkelig så ut til å trives.

Om konfirmanten godt kunne tenkt seg å hoppe bukk over fotograferingen - så var lillesøster Elin desto mer ivrig. Hun så ut til å trives så godt at hun gjerne kunne blitt værende i studio. Får håpe hun er like ivrig når hun skal fotograferes om noen år.
Dette var nemlig en jente som man kan kjøre minnekortet fullt på - på et øyeblikk.
Even og Elin hadde mamma og pappa med seg. For når man først må til fotograf, kan man like godt ta familiebilder samtidig. Og for Facebooktilhengere er det som kjent halv pris på familie,- og konfirmantfotografering.

En flott familie som tok alle utfordringene på strak arm.
Eller...tiåringen kunne styre seg når foreldrene begynte å susse på hverandre :-)
De fleste som tar familiebilder, ønsker også enkeltbilder av barna og noen knips av foreldrene. Sånn ble det her også.
Dagen etter fotograferingen kom familien for å hente cd-ene med prøvebilder. Mamma Siri var nok for spent til å vente mer enn ett døgn.
- Tikka for å se først, sa hun.
Og etter at de hadde fått se bildene i ro og mak hjemme hos seg selv, kom denne sms-en:
"Kjæmpefine bilda! Problemet blir å vælg :-)"

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Tre konfirmanter på ett brett

Selveste Orkdalsdrakten