Senioritaen Daniella
Hellandussen. Tenk at en hund også kan lage trutmunn. To år gamle Daniella er chihuahua, men i følge matmor er hun også en spansk seniorita.


Daniella oppfører seg som en seniorita der hun poserer i alt fra julenissekåpa til bunad. Hun spekulerer kanskje litt på hva som skjer. Fotomodell over natta, liksom.

- Vi har en kommode full av klær, sier matmor Grethe og stryker den bittelille hunden så det rosa perlehalsbåndet klirrer.
Grethe har med en liten pose full av antrekk. Det er bare de høyhælte pumpsene som mangler. Denne gangen blir hettegenseren og skjørtet valgt. Og Daniella snur hodet og ser på meg med et skjelmskt blikk.

Å fotografere dyr er en utfordring. Man vet aldri helt hva som kan skje. Men som regel får man gode bilder i studio. Hemmeligheten ligger i å la hundene få lov til å gjøre seg kjent i fred og ro. Og så er jo selvsagt ikke godebiter å forakte.
I dag hadde jeg besøk av tre franske bulldoger. Disse kommer nok også på bloggen en vakker dag.


Kommentarer

  1. Å så nydelig Daniella var, så ut te å være proff hos fotografen. Synd du itte e hjemme i helga Grethe, slik att ei fekk hilst på prinsessa di. Kommer nok en tur te Marit om itte lenge og da håper ei du e heme og me kan ta en tur.
    Klemz Kari Hilda

    SvarSlett
  2. Ja hun er ei søtnos prinsesse.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Selveste Orkdalsdrakten

Kjekk kar