Dag 131: HåvardFor noen av oss er det nesten ingenting som er verre enn å bli fotografert. Jeg må innrømme at jeg trives best bak kamera, men så er det heldigvis ingen som drasser meg med til en fotograf heller.
Håvard fra Orkanger er ikke så begeistret for å posere. Men han er konfirmant, og da må man ha gode bilder både på takkekort og på stueveggen hjemme. At man i tillegg ikke har fått kjørt inn dressen ennå, gjør at man ikke er veldig konfortabel.

Men så er det med Håvard som alle andre, man blir vant til det. Og etter noen minutter var skuldrene senket og "Mona Lisa-smilet" på plass.
Det er rart det der med klær. Da unggutten hadde tatt på seg fotballklærne, og fikk en ball å leke med, var han i sitt ess :-)

Mora til Håvard hadde valgt tilbudet på konfirmantfotografering. Vil du også ha minst 24 prøvebilder til kun kr 500,- er det bare å ta kontakt.

Her ser du sms fra mammaen:
Hei.
Vil bare sende en melding om at vi er veldig fornøyd med resultatet, både konfirmanten selv og foreldrene. Du har gjort en super jobb.Kommentarer

  1. For en kjekk kar. Artig at man kan få skifte så mye man vil hos deg og at det ikke koster noe ekstra :)

    jeg tar konstakt når vi får konfirmant

    Heidi

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Tre konfirmanter på ett brett

Gjensyn etter ti år