Dag 292: Hermine til hest
Når man heter Hermine skulle man kanskje tro at kosteskaft var et fremkomstmiddel man foretrakk. Men ikke denne Hermine. Hun vil heller sitte høyt til hest.
Det er fascinerende å se så små jenter, Hermine er 7 år, våge å sette seg på et så digert dyr. Jeg er voksen, men likevel litt redd hester. Det kan man ikke være når man liker å ri.


Vi hadde avtalt å fotografere jenta på ridesentret i Skaun. Eller hos ho Guri, som alle hestegale ungjentene i kommunen, sier. Hermine hadde på seg ny, flott drakt og splitter nye, snøhvite hansker. Hadde enda værgudene skjønt at klærne ikke er spesielt varme - hadde de kanskje satt sola på fullt. Men neida, det regnet småspiker... Jeg tror nesten det haglet litt også. Kaldt var det uansett.


Hermine er ennå ikke eier av sin egen ridehest, men jeg kan vedde ganske mye på at det er det hun ønsker seg mest. Så får heller de kosteskaftene seile sin egen sjø.

Husk forresten tilbudet på barnefotografering i oktober. Bare et par ledige dager igjen. Smart å få fotografering med 25 prøvebilder for kun kr 750,-Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Tre konfirmanter på ett brett

Selveste Orkdalsdrakten