Dag 308: Lang dags ferd...

Det er ikke så greit å komme til fotografering når det lakker og lir mot kveld. Jeg prøver å styre de minste inn mot helgene, men det blir så altfor fort fullt. Dermed må de små komme når foreldrene er ferdig på jobb.
Det ble ikke sent på kveld for denne gjengen.
Men til gjengjeld hadde Ina vært på skolen (og sprunget maraton) og Hanna på to år hadde en lang dag bak seg i barnehagen. Fredag var det også. Jeg vet ikke hvordan du har det, men jeg pleier å være klar for sofaen når fredagene kommer.


Denne gjengen her er forresten gamle kjente. I fjor på denne tiden var de her for første gang. Det var også den første gangen Hanna fikk smake saft og pepperkake. På fredag var hun så sliten at vi måtte frem med alle slags lurerier. Ballonger ble blåst opp, og kjærlighet på pinne ble henta frem. Det var forresten første gang hun fikk smake det. Neste gang får det bli kaffe.


At mammaen også ville smake kan du se, men det var pappaen som arvet hele kjærligheten til slutt :-)


Siden i fjor høst har familien fra Byåsen økt med ei jente til. Ingrid gliste hver gang noen så på henne. Og hun som er så lita fikk selvsagt oppmerksomhet fra alle, ikke minst fra storesøster Ina og fotoassistent Johanne. 


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Tre konfirmanter på ett brett

Selveste Orkdalsdrakten