Julie!

I alle de årene jeg har holdt på som fotograf, har byfolkene alltid vært tidligere ute enn dem som bor i kommunen min. Flere og flere ønsker fotografering før selve dagen, og noen har gjerne takkekortene klare i god tid før konfirmasjonen.
Julie fra Trondheim har herved også fått unna fotograferingen.
Hun ønsket at vi tok bildene ute, helst ved sjøen. Så vi dro ned på Børsøra, og fotograferte i vannkanten. Altfor kaldt til å teste badetemperaturen, og egentlig altfor kaldt å stå ute og posere i tynn bunadsskjorte. Men jenta var stadig like blid.


Noen ganger, egentlig ganske ofte, tar jeg en sang for å senke skuldrene på ungdommene. Det var ikke nødvendig med Julie, men jeg sang likevel. Ikke spesielt vakkert, kanskje... I alle fall brøt hun ut i latter flere ganger. Man kan ikke ta seg selv så høytidelig når man er fotograf.


I dag er det forresten den aller siste dagen i april. Det betyr at prisene på konfirmantfotografering havner på vanlig nivå fra og med i morgen. Så hvis du skal ha fotografering og 25 prøvebilder for kr 650,- så må du skynde deg å ringe 90776034, eller sende mail til post@foto-gk.no . Det er fullt i mai, og juni fylles sakte, men sikkert opp, så ikke vent så veldig lenge.


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Tre konfirmanter på ett brett

Selveste Orkdalsdrakten