Mira har blitt voksen


Sist jeg så Mira var hun så lita at hun satt oppi handlekurven da jeg møtte henne og mamma Sølvi på en butikk. Nå er ranheimsjenta 15 år og nykonfirmert.
Siden jeg kjenner Sølvi fra den gangen jeg var pressefotograf, var det ekstra koselig å få besøk av dem. Og heldige meg fikk gleden av å ta bildene av Mira.
I følge mora er jenta vanskelig å fotografere... Men se bare her, man skulle ikke tro hun hadde gjort annet enn å stå foran et kamera. 


Det var iskaldt og regn den dagen Mira skulle fotograferes, men vi fikk likevel noen fine utebilder før vi stakk inn i varmen igjen for å ta resten.
Er hun ikke nydelig i den flotte bunaden fra Bardu/Målselv? Hvorfor hun har bunad derfra? Fordi farsslekta kommer derfra vel :-)Kommentarer

 1. Hei :)
  Jeg har fulgt deg i over et år nå, og synes du gjør masse godt arbeid. Det ser ut som du finner genuiniteten til hver enkel "modell", og dermed presenterer dem med en ærlighet som ikke mange fotografer klarer. Det er også moro å se at du ikke er låst fast i et bestemt system når det gjelder type fotografering og etterbehandling. Dette gjør det like spennende for meg som betrakter hver eneste gang du publiserer bildene dine.

  Jeg ønsker selv en dag, å ha like stor kontroll bak spakene som du har. Det er når jeg ser slikt arbeid som du presenterer, at jeg drømmer om en egen karriere som portrettfotograf.

  Tusen takk for dine innlegg! Ser frem til flere etter hvert :)

  SvarSlett
 2. Hei André.
  Så trivelig melding å få en fredags formiddag :-)

  Man kjører seg fort inn i vante, trygge spor - i alle yrker. Men jeg setter alltid av så god tid til kundene at vi blir litt bedre kjent. Da får jeg litt oversikt over hvem denne personen er, og han/hun blir trygg på at jeg vil at de skal bli finest mulig på bildene.
  Enkel og grei oppskrift, altså :-)

  Bare stå på, jobbe, jobbe og jobbe. Det kryr av fotografer, men hvis man virkelig vil, så får man det til. Det kom på rim :-)

  God helg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Tre konfirmanter på ett brett

Gjensyn etter ti år