Julie har hatt arbeidsuke
Hvert år får jeg forespørsler fra et x-antall skoler om å ta inn elever som har arbeidsuke. Det går vanligvis helt fint. Men akkurat i denne uka som Skaun ungdomsskole skulle ha sine elever utplassert, skulle jeg ha kurs fra og med onsdag. Og to dager er litt for lite når man skal finne ut om man vil bli fotograf eller ikke.
Julie ville likevel, og dermed fikk hun både bli med på studiofotografering og på hjemmebesøk.

Det er selvsagt greiere i studio. Der er alt klart til bruk. Lampene er bare å flytte hit og dit, og alle fasiliteter er på plass. Noe helt annet er det å pakke ned en haug utstyr for å ta med hjem til noen som skal fotograferes der. Greit for meg å få hjelp til det også. Man kan bli bortskjemt av sånt.

Når man er utplassert hos en fotograf, så må man regne med å bli fotografert. Resten av uka skulle Julie være hos en frisør. Kan jo hende hun ble klippet også.
Men her er hun - før en evt. ny frisyre.

Kommentarer

  1. Dittkamera.no er en fotobutikk på nett. Du finner blant annet et stort utvalg av kamera og kamerautstyr (Systemkamera, Hybridkamera, Kompaktkamera, objektiver, filter, lagrindsmedia, Flash/Blits m.m.) til rimeligere priser på nett. Du vil til en hver tid være trygg å få produktet i høy kvalitet og rask levertids som varierer mellom 2-5 virkedager.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Selveste Orkdalsdrakten

Kjekk kar