Innlegg

Viser innlegg fra februar, 2013

Lyst til å ta bedre bilder?

Bilde
Hver vår og høst har det vært arrangert fotokurs for nybegynnere med speilreflekskamera. Det blir det i år også.  Har du lyst til å lære deg å ta gode påskebilder? Meld deg på.  Du lærer om de viktigste funksjonene i kameraet. Og blir drillet i lukker, blender og ISO. Etter en uke vet du hvordan du skal ta bilder uten å bruke blits, du vet hvordan du får bakgrunnen uskarp og du vet hvordan du får skarpe bilder av folk/dyr/ting som rører seg.  Se om dagene passer, og meld deg på. Onsdag 13.3: 18.00 - 21.00 Lør og søn 16 og 17.mars: 14.00 - 17.00 Onsdag 20.3: 18.00 - 21.00 Minimum åtte - maksimum elleve pr kurs. Kurset vil foregå i mine lokaler i Børsa, og koster kr 2000,- Frist: 7.3.13. Bindende påmelding Tlf 90 77 60 34, mail: post@foto-gk.no Velkommen!

Mathias - fra starten av

Bilde
Åh, så koselig det var å treffe Mathias igjen. Han og jeg er like gamle. Eller ... det er kanskje rettere å si at han og butikken er like gamle. Mathias var nemlig en av de aller første jeg fotograferte etter at jeg bestemte meg for å starte opp fotovirksomheten (igjen). Den gangen var han nyfødt.  Så traff jeg han igjen som krypende baby, da han hadde begynt å gå - og nå endelig som stor skolegutt. Han hadde ikke forandret seg så veldig mye siden sist. Hadde nok kjent han igjen. Men nå var han selvsagt blitt stor gutt. Hadde til og med fått flere helt nye tenner. Siden storebrødrene, Simon og Isak også kom innom i studio - ble det naturligvis bilder av dem alle sammen. Men her er først og fremst Mathias. Hvis du scroller deg nedover vil du få se han som baby også. Og du. Det er tilbud på barnefotografering for tiden. Gå inn på www.foto-gk.no og les mer om det. Velkommen!

Fine Naomi

Bilde
Huff. Januar og februar er egentlig ganske kjedelige måneder. Altfor stille og rolig! Det kan gi seg utslag i at jeg spammer facebook med malerier, eller at jeg leker meg med bilder. Se på det øverste, og det rett under av Naomi. Samme bilde - to uttrykk. Naomis bilde er ett av dem som snart skal henges opp på Matkroken i Børsa. De fleste bildene er tatt - noen ganske nylig - andre for flere måneder siden. Men snart kommer de i alle fall opp. Og med Naomi hadde jeg et blått bilde i hodet. Vet ikke hvorfor, noen bilder er bare av visse farger før de blir tatt. Hun dukket opp med rosa lue og offwhite genser. Men med dagens teknologi, kan man jo forandre på alt. Blir det for mye, kan du se resten av bildene sånn som de skal være.

Besteforeldre og barnebarn

Bilde
Rett før jul, nesten etter at ribba var satt i ovnen - fikk jeg et spørsmål om fotografering. Jeg trodde det var slutt med all jobbing før jul, og hadde vel eeegentlig tatt ferie - mentalt sett. Men denne jobben kunne ikke ventes med til i romjula, da hadde jo gjestene reist igjen.  Jula varer definitivt ikke til påske. Her var det bare å hive seg rundt for å fotografere familien Gorset, Belsås, Kristoffersen. Hvorfor jeg ikke har vist dere bildene før? Jo, jeg spurte om jeg kunne legge ut bildene. Eller kanskje jeg bare tenkte at jeg skulle spørre. Det kom i alle fall ikke noe konkret svar, og det tolker jeg som regel som et nei. Men her for dagen kom de innom for å få satt sammen flere bilder til en collage. De fikk fire - fem forslag, bestilte det du ser øverst, og fikk det ferdig innrammet etter et par dager. Så kom denne sms-en: Hei Gøril :-) Bildet vart kjempefint. Tusen takk for god service og suverent fint bilde. De "gamle" vart fornøyd. Marianne. Da pas