Vi ser rødt

Det sies at rødt er hipt, kult og trendy i 2012. Jeg har alltid likt rødt, men er jo generelt veldig glad i skarpe farger. Nå vet jeg selvsagt at noen ønsker duse farger, kanskje jordfarger eller bare svart eller hvitt. Så det er greit å ha noe for alle.
I den siste tiden har flere etterspurt farget bakgrunn, og rødt er en farge mange har hatt lyst på. Det går selvsagt fint an å legge på fargen etter fotograferingen, men nå var det dags for portrettfoto med den knallrøde bakgrunnen.

Iselia, som forresten var her da hun bare var seks dager gammel, har blitt storjente nå - hele åtte måneder gammel. Hun kom i studio sammen med sin jevngamle venninne Emma, og sammen poserte de to frøknene med rødt på alle kanter.


Hvis du også vil se rødt, er det bare å slå på tråden. Og du, det blir tatt bilder med andre bakgrunner også - sånn for sikkerhets skyld :-)

Kommentarer

 1. Takker masse for en artig fotoshoot Gøril:) Artig for både store å små:) Har fått mange fine tilbakemeldinger på bildene du tok av lillemor:) Mvh Elisabeth & Emma:)

  SvarSlett
 2. Sier som jeg alltid har sagt:
  Det skal være artig å være hos fotografen :-)

  Trivelig at dere kom, og at du likte bildene!!!

  Gøril

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Tre konfirmanter på ett brett

Gjensyn etter ti år