Bryllupsbilder, ungdomsbilder og en berner sennen


Det er herlig hektisk å være fotograf for tiden. Og arbeidsoppgavene er, som dere ser, ganske så varierte. Ungdom den ene dagen, valp den andre og brudepar den tredje.
Først noen bilder fra helgens brudepar. Hanne og André giftet seg i Børsa kirke på lørdag. En aprildag i Trøndelag kan være både sjarmerende og utilregnelig. Og siden bruden bare var ikledd brudekjole, var det ikke veldig fristende med kun utefotografering. Først tok vi bildene i studio, og da paret var varm i trøya - gikk vi ut og ned i fjæra.

Jeg gratulerer Hanne og André med dagen, og takker for at de valgte meg som fotograf for noen av de viktigste bildene man tar i livet.


Hvis du orker flere bilder, er det bare å scrolle seg nedover siden. Her kommer flere, mange flere. Først noen av lille Darwin, en våken og flott berner sennen.
Jeg har en spesiell forkjærlighet for akkurat denne rasen. Min første hund var nettopp en berner. Og selv om jeg synes det er stas når jeg får valper i studio, så er det litt ekstra morsomt når en berner kommer.


Det ble en slags oppsamlingsblogg, dette her. Mange bilder vil aldri finne veien hit, enten fordi tiden ikke strekker til, eller fordi kundene ikke ønsker bilder på nettet.
Dette er Marianne på 13 år. Hun var en av de ungdommene som straks blir husvarme når de kommer i studio. Marianne poserte, og hadde alle ønskelige ansiktsuttrykk. Da er det enkelt å være fotograf.Kommentarer

 1. Supre bilder Gøril.

  Fint med den variasjonen i serien her

  Gleder meg til neste år med konfirmant og resten av familien samla

  SvarSlett
 2. Det gleder jeg meg også til. Du har en nydelig datter, Marit! Blir artig å treffe guttene igjen også.
  Velkommen skal dere være!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

Stine fra Haltdalen

Tre konfirmanter på ett brett

Gjensyn etter ti år